Το ιατρείο & ο εξοπλισμός

Υπηρεσίες Οδοντιάτρου Χειρουργού Π.Μπόσνα Αριδαία Πέλλας

Στο Ιατρείο μας αντιμετωπίζουμε περιστατικά που αφορούν αποκλειστικά στην περιοδοντολογία, τη χειρουργική στόματος, τα Laser και τα εμφυτεύματα. Ειδικευόμαστε στη θεραπεία των νόσων του περιοδοντίου (ουλίτιδες, περιοδοντίτιδες, περιεμφυτευματίτιδες κ.ά), στα εμφυτεύματα αλλά και στην προετοιμασία του στόματος για την ορθή εφαρμογή τους, στη χειρουργική αντιμετώπιση οδοντικών προβλημάτων (εξαγωγή ρίζας, έγκλειστων και ημιέγκλειστων φρονιμιτών, ακρορριζεκτομών). Επίσης, προβλημάτων των ούλων (κάλυψη υφιζήσεων, διόρθωση «ουλικού» χαμόγελου, χαλινών, κ.α) και στην προετοιμασία του στόματος από αντίστοιχα προβλήματα πριν από την ορθοδοντική θεραπεία. Αντιμετωπίζουμε με πλαστική χειρουργική όλα τα αισθητικά προβλήματα του στόματος.
Στο άνετο και φιλικό περιβάλλον του Ιατρείου μας, δεχόμαστε παιδιά, ενήλικες, ΑμεΑ, για διάγνωση και θεραπείες. Διασφαλίζουμε τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές για την προστασίας τους από τον COVID-19, ενώ χρησιμοποιούμε αποστείρωση τελευταία τεχνολογίας, ώστε να αισθάνεστε απολύτως ασφαλείς. Επενδύουμε συνεχώς, στη σύγχρονη τεχνολογία, και στη συνεχιζόμενη εκπαίδευσή μας, προκειμένου με γνώσεις, την πείρα, τη διάθεση, να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας όσο το δυνατόν ανώδυνα και χωρίς ταλαιπωρία.

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός

Οι υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας είναι:

Laser

Prf φυγόκεντρος

Υπέρηχος Καθαρισμού EMS Piezon No Pain

Η θεραπεία των νοσημάτων των ούλων γίνεται με ένα συνδυασμό υπερήχων και λεπτών εργαλείων χειρός ( ξέστρων). Ο ασθενής δεν πονάει, χάριν στην τελευταίας τεχνολογίας συσκευή υπερήχου που αναγνωρίζει την σκληρότητα της πέτρας και αυτορυθμίζει την ένταση.

Σοδοβολή υπερουλική και υποουλική (και για εμφυτεύματα)

Με απλό και ανώδυνο τρόπο γίνεται αφαίρεση των χρωστικών και της μικροβιακής πλάκας, χωρίς να επηρεάζεται καθόλου το δόντι, δίνοντάς του πίσω το αρχικό λευκό του χρώμα. Με ειδικό στέλεχος, γίνεται απομάκρυνση των μικροβίων και των χρωστικών κάτω από το ούλο.

Ψηφιακός ορθοπαντογράφος CS8100 της Carestream

Με δυνατότητες για υψηλής ποιότητας για :

Ψηφιακή ακτινογραφία (με σένσορες ή πλάκες φωσφόρου)

Ενδοστοματική ψηφιακή ακτινογραφία για ακριβή απεικόνιση δοντιών με ελάχιστη ακτινοβολία και δυνατότητα επεξεργασίας των μετρήσεων. Παρέχει ευελιξία και άνετη ακτινογραφική αποτύπωση σε δύσκολες περιοχές του στόματος και στενά στόματα.

Υπέρηχος ειδικός για εμφυτεύματα

Τα εμφυτεύματα πρέπει να συντηρούνται με χρήση ειδικών ξεστρών υπερήχων, ώστε να μη χαράσσονται, ούτε να διαβρώνονται.

Λάμπα Λεύκανσης Beyond

Αστραφτερό χαμόγελο σε μία μόνο ώρα

Χειρουργικό μοτέρ W&H για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων

Οδοντιατρικές λούπες

Με τη βοήθεια των μεγεθυντικών φακών της λούπας, τα χειρουργεία γίνονται με μεγάλη ακρίβεια και λεπτομέρεια.

Πιεζοχειρουργικό μοτέρ για χειρουργικές εξαγωγές και ανύψωση ιγμορείων ESM

Αποστείρωση τελευταίας τεχνολογίας

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός

Start typing and press Enter to search

Show Buttons
Hide Buttons