Το Ακτινολογικό Τμήμα

Ακτινολογικό Τμήμα Οδοντιατρείου Μπόσνα στην Αριδαία Πέλλας

Το Τμήμα προληπτικής & διαγνωστικής οδοντιατρικής – Ακτινολογικό προσφέρει τον πιο σύγχρονο και με τη μικρότερη ακτινοβολία εξοπλισμό για ακτινογραφίες.

Τα τελευταίας γενιάς μηχανήματα, προσφέρουν ιδιαίτερα αυξημένη ευκρίνεια, οπότε διευκολύνουν τον οδοντίατρο να πάρει την καλύτερη απόφαση όσον αφορά τη διάγνωση και τη θεραπεία σας. Επίσης υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση όσον αφορά την έκθεση σε ιονίζουσα ακτινοβολία σε σχέση με παλαιότερα αναλογικά. Η ακτινοβολία μειώνεται στο 1/10 (δηλαδή κατά 90%) σε περίπτωση ψηφιακών ακτινογραφιών όπως του ιατρείου μας.

Συστήματα Ψηφιακής Ακτινογραφίας

Τελευταία προσθήκη στο ακτινολογικό τμήμα της κλινικής μας είναι ο ψηφιακός ορθοπαντογράφος CS8100 της Carestream με δυνατότητες για υψηλής ποιότητας :

Ο ακτινολογικός εξοπλισμός του ιατρείου μας είναι κατάλληλος για χρήση και από ΑμεΑ.

Επίσης διαθέτουμε δύο συστήματα ψηφιακής ακτινογραφίας για λήψη οπισθοφατνιακών/ περιακρορριζικών ακτινογραφιών και bite-wing (Kodak RVG6100 και Carestream RVG5200), ή πλάκες φωσφόρου, καθώς και αυτοεμφανιζόμενα πλακίδια για ευελιξία και άνετη ακτινογραφική αποτύπωση σε δύσκολες περιοχές του στόματος και στενά στόματα.

Start typing and press Enter to search

Show Buttons
Hide Buttons