Blog

Στην Αριδαία το Σεμινάριο της Περιοδοντολογικής Εταιρείας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, στην Αριδαία, το 3ήμερο Κλινικό Σεμινάριο της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ν. Πέλλας με Πρόεδρο της κ. Πετρούλα Μπόσνα.

συνέδριο περιοδοντολογιας αριδαία

Το Πρόγραμμα ήταν άρτια δομημένο και περιλάμβανε τόσο θεωρητικό σεμινάριο εμφυτευματολογίας όσο και κλινική εφαρμογή σε εκμαγεία και γνάθους χοίρων. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πάρουν απαντήσεις από τους εξαιρετικούς ομιλητές, να συζητήσουν περιστατικά, να δουν βίντεο από επεμβάσεις και να εφαρμόσουν στην πράξη αυτά που μάθαιναν. Το σεμινάριο ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες τόσο των μελών του Δ.Σ. του Ο.Σ.Πέλλας, όσο και των συμμετεχόντων που ήρθαν από Θεσσαλονίκη, Βέροια, Νάουσα, Κοζάνη, Γρεβενά και πόλεις του Νομού μας. 

Παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ν. Πειραιά, κα. Μενενάκου, ο Πρόεδρος του Ο.Σ. Κοζάνης κ. Θεοφανούς και ο πρώην Πρόεδρος του Ο.Σ. Ημαθίας κ. Καραγιαννόπουλος.

Η Πρόεδρος Μπόσνα Πετρούλα και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Ο.Σ. Πέλλας ευχαρίστησαν θερμά τους εξαιρετικούς ομιλητές, δίνοντας τους ως αναμνηστικά ένα βιβλίο με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την Αλμωπία της κα. Παπαδάκη και ένα ημερολόγιο του Δήμου Αλμωπίας. Ήταν μεγάλη τιμή για το Σύλλογο που τόσο διακεκριμένοι συνάδελφοι στον χώρο της Περιοδοντολογίας και της Προσθετικής συμμετείχαν στο σεμινάριο αυτό. 

Αναλυτικότερα ομιλητές ήταν οι:
Μαδιανός Φοίβος ( Καθηγητής Περιοδοντολογίας ΕΚΠΑ)
Δαμουλής Πέτρος ( Πρόεδρος Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας)
Βούρος Ιωάννης ( Αναπληρωτής Καθηγητής Α.Π.Θ.)
Μπαλτάς Γιώργος ( Εκπρόσωπος της Ε.Π.Ε. στην EFP )
Βασιλόπουλος Σπύρος (Επίκουρος Καθηγητής Περιοδοντολογίας ΕΚΠΑ )
Συκαράς Νικήτας ( Επίκουρος Καθηγητής Προσθετικής ΕΚΠΑ)
Γούσιας Ηρακλής ( Επίκουρος Καθηγητής Προσθετικής ΕΚΠΑ)

Η οδοντιατρική είναι μια επιστήμη που εξελίσσεται και είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να έχουμε εύκολη πρόσβαση στα καινούρια δεδομένα και τις νέες τεχνικές. Το Δ.Σ. του Ο.Σ .Πέλλας τα τελευταία χρόνια, συμμεριζόμενο αυτήν την ανάγκη, κάθε χρόνο διοργανώνει τουλάχιστον ένα επιστημονικό σεμινάριο. Ελπίζουμε να αυξηθεί η ενεργός συμμετοχή των μελών του Συλλόγου για να πραγματοποιούμε ακόμη περισσότερες.

Start typing and press Enter to search

Show Buttons
Hide Buttons